(Android/iOS) Kitchen Craze: Free Cooking Games \u0026 kitchen Game krāpjas, lai iegūtu lielāku iztu
Mar 17, 2022 1:29:50 GMT -5
Post by nmakinfertidi on Mar 17, 2022 1:29:50 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Kitchen Craze: Free Cooking Games \u0026 kitchen Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Kitchen Craze: Free Cooking Games \u0026 kitchen Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ krāpjas, lai iegūtu lielāku izturību ▞▞▞
▞▞▞ Kitchen Craze: Free Cooking Games \u0026 kitchen Game 2022 version ▞▞▞
Lieliska spēle, taču, veicot dubultklikšķi, ēdiens tiek izmests. Tā nomākta. Jums ir jāpārvietojas ātri.
Tomēr pēc katras it kā bezmaksas dārgakmens reklāmas pabeigšanas dārgakmens netiek dots. Es vairs nevaru uzlabot savu virtuvi, jo man ir tikai ierobežoti dārgakmeņi. 😢
Tā ir laba spēle! Es vēlos, lai spēlētāji biežāk saņemtu vairāk monētu un dimantu, lai iegādātos virtuves vajadzības un pastiprinātājus.
Grafika ir ļoti animēta un ne pārāk reālistiska.
Kitchen Craze: Febra jocurilor de gătit frenetice Jocuri obișnuite cbg
es tiešām mīlu spēli. no grafikas līdz izaicinājumam. bet es piešķiru tikai 4 zvaigznes, jo ir grūti nopelnīt dārgakmeņus, un visiem priekšmetiem, kas ir jāuzlabo, ir nepieciešami lietoti dārgakmeņi😅. Vai mēs varam iegūt dārgakmeņus, ja pabeigsim spēli ar 3 zvaigznēm, lūdzu... paldies
diezgan laba spēle, drausmīgi, ka puisis zaļajā jakā izskatās tieši tāpat kā es, tāds pats tērps, brilles, gari mati, matu krāsa, sprādziens novilkts uz sāniem, pārējām šķipsnām nesavienojot. tas ir pārāk precīzi un biedējoši, cik ļoti tas atgādina mani
<a href=""></a>
12.05.19. spēle man nedod atlīdzību par videoklipu skatīšanos 8.03.19.: jums vajadzētu nedaudz atvieglot dārgakmeņu pelnīšanu spēles laikā. Man ir daudz naudas. izveidot veidu, kā iegādāties dārgakmeņus par spēles naudu. Esmu situācijā, kad es nevaru virzīties tālāk, ja vien nejaunināšu. Man ir jāspēlē vienādos līmeņos vairāk nekā n, lai gūtu sasniegumus dārgakmeņu jomā. tas kļūst mazliet garlaicīgi un atkārtojas. vai arī man ir jāiegādājas dārgakmeņi, kas saka, ka visi iepakojumi maksā 99,99 USD. tomēr tā joprojām ir laba spēle
šī spēle ir tikai forša problēma, un tās likmi varētu būt augstākas, bet man tas ir diezgan kaitinoši, esmu skatījies tik daudz reklāmu, bet ne reizi nesaņēmu bezmaksas dārgakmeņus, jo tā bija "jūsu atlīdzība", tā patiesībā ir BS, un tas prasa ārkārtīgi daudz ilgi jāielādē
Es tikko noskatījos trīs reklāmas 30 sekunžu garumā, un bija paredzēts, ka par katru laimēju pa dimantu, un par visām trim saņēmu tikai vienu. Nav pareizi izkrāpt no cilvēkiem to, ko viņi ir nopelnījuši. Jaudas palielinājumi ir ļoti dārgi, un šī ir vēl viena spēle ar enerģiju. Kāpēc man ir jābūt enerģijai, lai spēlētu? Notiek atinstalēšana!
Esmu uz picas dēļa, sēnes un peperoni izskatās vienādi. Pat es esmu mēģinājis abus un dažkārt tas būtu pareizais, bet lielāko daļu laika tas nav īstais. Ir mulsinoši, ka iepriekš esmu pārtraucis spēlēt šo spēli, tāpēc šķiet, ka es to varētu vēlreiz atinstalēt.
So far really fun. I appreciate not feeling i have to buy anything i am a chef and baker and i like some intensity but also like to just rekax a bit i find a bit of both in this game and i appreciate the generosity of the boosters and gifts. Most restaurant games i have played get so complicated and hard to beat really quickly i am really hoping that is not the case here. Thanks!
Tā ir jautra lietotne, taču tā ir nedaudz aizkavēta un lēna. Tas arī liek jums pieteikties pakalpojumā Google Play, jo tas tiek parādīts ik pēc 20 sekundēm, līdz to darāt.
Satriecošs! Izbaudāma spēle nodrošina jūs interesi un darbību! Spēlēt haha ir aizraujoši, es spēlēju šo spēli, kad man ir iespēja. Es iesaku šo spēli visiem, jo kopš manas lejupielādes man nav bijis NAV kļūdu vai problēmu ar spēli.
Spēle ir interesanta, taču problēma ir tā, ka mēs iegūstam tikai monētas, nevis dārgakmeņus
Spēle ir jautra, taču jūs nopelnāt punktus pirmajā restorānā un pēc tam tos zaudējat, kad dodaties uz nākamo, tādējādi nav iespējams pabeigt raundus, ja vien neiztērējat naudu. NEReklamējiet bezmaksas spēles, ja tās nav
Pagaidām tas nav pārāk grūti. Dažas no šīm spēlēm padara gandrīz neiespējamu uzvarēt bez dārgakmeņiem. Tik tālu, labi. Tas ir jautri, un esmu aizrāvies ar gaidāmajām spēlēm šobrīd.
Man patīk šī spēle, lai gan dažreiz tā ir iestrēgusi. viegli nopelnīt dimantu. ēdienu variācijas. lūdzu vairāk šādu spēļu! Paldies
Man ļoti patīk spēle, bet domāju, ka es to ļoti drīz atinstalēšu, jo jums būs nepieciešami dārgakmeņi, kas jums ir jāiegādājas. Turklāt es skatījos vairākas reklāmas, bet nekad neesmu saņēmis savus dārgakmeņus, tāpēc tā bija laika izšķiešana.
Tā ir laba spēle, taču tā ir milzīga problēma. Ja jums patīk tērēt un izšķērdēt savu naudu tādos līmeņos, par kuriem jūs nekad neiztiksit, neiztērējot daudz dārgakmeņu, tad spēlējiet, es nemaz neieteiktu, un pēc visu iegādāto dārgakmeņu izšķērdēšanas es izdzēšu lietotni.
Jautra spēle, ja maksājat par dimantiem... nevar uzlabot bez tiem neatkarīgi no tā, cik daudz monētu jums ir. Kāds ir mērķis nopelnīt monētas, ja nevarat tās izmantot, lai neko iegādātos? Ir 40000 bezjēdzīgu monētu..nevar nekam tērēt!!
Kitchen Craze : juegos de cocina y juegos comida Casual ezlc
Tā ir jautra spēle! Būtu vēl labāk, ja es varētu izslēgt Google Play paziņojumu, jo tas kļūst kaitinošs, jo tas parādās pēc katra līmeņa spēlēšanas. Ja varat man pateikt, kā to izslēgt, es būtu tik priecīgs, ka saņēmu spēli, kas ir saistīta ar manu fb lapu. Padomājiet jau iepriekš.
man tas ļoti patīk, bet kā ieteikumu varbūt pievienojiet pilsētu, kur varētu būt jūsu restorāns, un nopelniet vairāk ēdinātāju, izmantojot spēli, un varbūt ļaujiet klientiem sniegt mums atsauksmes, kuras mēs varētu izlasīt
Es pārbaudīju dažas līdzīgas spēles, un šī šķiet vispiedodošākā.turklāt tam nav vilkšanas un nomešanas funkcijas, kas ir nomākta ar šāda veida spēlēm un mazo ekrānu.
Atjauninājumi bija sajaukti. Viss iepriekšējais līmenis bija pazudis. Atšķirībā no jebkuras citas lietotnes, kas ikreiz, kad ir pieejams atjauninājums, padara spēli labāku, vienlaikus turpinot spēles gaitu, taču ar šo Kitchen Craze lietotni progress bija pagājis. Laiks atinstalēt. Rediģēt: paldies par atbildi, ja tas tā ir, es iesaku, ka atjauninājums neizdzēsīs visu atskaņotāju progresu. Jums tas jāsaglabā, vienlaikus ievietojot papildu līmeņus. Paldies.
tā ir ļoti jautra spēle, un es izbaudu visu, ko viņi sniedz. Ceru, ka viņi var dot lielāku peļņu, jo man bija nedaudz peļņas ne pārāk daudz, bet turklāt viss ir patiešām labi!
Man patīk spēle, lieta ir tāda, ka: PIRMAIS - man nepatīk, cik ilgs laiks nepieciešams, lai klienti staigātu no galda no vienas puses uz otru, lai veiktu pasūtījumu... vai jūs nevarat to uzlabot? vai viņi nevar vienkārši ieiet un vienkārši stāvēt un pasūtīt pēc iespējas ātrāk, tā vietā, lai tērētu laiku, lai aizietu pie otra galdiņa un pēc tam pasūtītu? OTRĀ. Labāk uzlabojiet pastiprināšanas lietu, jo pastiprināšanas laiks beidzas tik ātri .... GOSH #DoImproveOnThatOK.. Vai arī es atinstalēju spēli!😡😠
Kitchen Craze: Koch Spiele und Coole Spiele Gratis Gelegenheitsspiele dnj
Jaunināšanas vienumi bija dārgi, un gatavošanas laiks pakalpojumā Seafood ir lēns, tāpēc tas netiks atskaņots
Kitchen Craze: Ateşli şehir yemek oyunları Gündelik xlnk
Smieklīgi. Agrāk es to vērtēju ar 4 vai 5 zvaigznēm, bet tagad domāju, vai 1 ir pat par daudz! Jūs tikko izdzēsāt visu progresu un atgriezāt mani uz nulli! Bija sasniedzis 6. līmeni! Un zaudēja visu progresu. Turklāt jaunais izkārtojums izskatās tik bērnišķīgi! Ne visi gudri! Neredziet nekādu uzlabojumu!
Lieliska spēle, bet 2 problēmas... Man parasti patīk šādas spēles. Grafika ir laba, un tā ir ļoti atkarīga. BET spēle nepiešķir daudzus dārgakmeņus, kas jums nepieciešami jauninājumiem, tāpēc jūs galu galā tos iegādājaties. Es zinu, ka viņi vēlas nopelnīt $ $, bet vismaz daži dārgakmeņi būtu kaut kā jānopelna. Tas nedaudz atkārtojas. Ēdienu gatavošanas uzdevumiem katrā līmenī ir jābūt atšķirīgiem, ne tikai tiem pašiem uzdevumiem ar dažādām sastāvdaļām
Tipiska gatavošanas spēle ar līmeņiem un pastiprinātājiem. Jauks pieskāriens ar dažiem apzinātības vingrinājumiem dārgakmeņiem. Pirmais restorāns ir ļoti vienkāršs. Grom otrais restorāns un turpmāk jauninājumi vairs nav pieņemami, ja vien bezgalīga slīpēšana vai katras reklāmas skatīšanās, lai dubultotu ienākumus, kauns, varētu būt jauka f2p spēle. Arī žēl, ka nevaru aiznest uzkrātās monētas uz nākamo restorānu.
Bieži vien nevar savākt bezmaksas dārgakmeņus pēc tam, kad esat noskatījies to videoklipus.
Man patīk šī lietotne! Es biju pazaudējis savu otru tālruni un iegādājos jaunu tālruni. Es nekavējoties pārinstalēju šo lietotni, jo tā ir lieliska lietotne ar pienācīgu grafiku, ko var spēlēt un baudīt gan bērni, gan pieaugušie.
No spēles izņēma jautrību, un šiem izstrādātājiem ir jādara labāk. Iespējams, visos līmeņos, izņemot vienu, ir ierobežotas virtuves izveides iespējas, kad runa ir par virtuves uzlabošanu. Man vienmēr vajag dimantus un naudu, un es gribu iztērēt savus 10 000, bet nevaru, tas jau kļūst vecs, ir ierobežoti veidi, kā savākt dimantus... 😬 aizkaitināta! Šajā brīdī es izdzēšu šo spēli, ja manā nākamajā virtuvē ir nepieciešami dimanti un nauda visam, tas atņem spēles jautrību...
Sākumā tas bija pārsteidzošs. Es sasniedzu 167 līmeni, bet tagad tas kļūst tik garlaicīgi, jo es nevaru nopirkt dārgakmeņus, katram jauninājumam ir nepieciešami gems.i Spēlējiet atkal un atkal, bet tagad man ir apnikusi šī spēle, tagad es atinstalēšu it...čau neesmu apmierināts ar spēli.😏😔
ir labi
Manuprāt, šī spēle ir ļoti jautra. Tomēr es uzskatu, ka vienīgais veids, kā padarīt līmeņus iespējamus, ir modernizēt aprīkojumu, kas nav iespējams, netērējot reālu naudu dārgakmeņiem. Arī bezmaksas funkcija dārgakmeņu iegūšanai nedarbojas.
Kaut kas nav pareizi šajā spēlē, it īpaši japāņu restorānā. Pārāk daudz pieskārienu, lai pagatavotu suši, klientu pacietības līmenis neatjaunojas tāpat kā citās spēlēs pēc ēdiena saņemšanas, rīsu pieskāriens nav precīzs, gatavošanas laiks ir pārāk lēns. Tas ir tā, it kā spēle ir iestatīta tā, lai spēlētājam ar nolūku izgāztos, lai jūs iztērētu vairāk naudas. Pirmajos pāris restorānos tas bija lieliski.
Lieliska spēle, ļoti aizraujoša. Galvenā problēma, kuru spēlē var sasniegt tikai tik tālu, pirms jums ir jātērē nauda, ko es nedarīšu. Nepietiek iespēju laimēt dimantus, tagad esmu nedaudz vīlies.
Kitchen Craze: Free Cooking Games & kitchen Game Jednoduché hry lpir
Šī spēle ir patiešām laba! Pārāk sasodīti izaicinoši, lai būtu spēle! Es paspēju izturēt burgerus ar visām 3 zvaigznēm, beidzot tiku pie taco un nodomāju, ka tako bija pārāk sarežģīti, jo vienam taco bija 2 gatavošanas soļi....?!?! Patiesībā man tas patika, jo man patīk izaicinājums, taču tas lika man to atinstalēt!
Sāku spēlēt spēli, baudot spēli, bet tagad tas ir iestrēdzis, tas neļaus jums pārvarēt līmeni un liek jums izmantot savus dārgakmeņus un joprojām neļaus jums iziet. Es domāju, ka viņi vienkārši vēlas, lai jūs nopirktu dārgakmeņus, nevar izbaudīt tādu spēli tur tā tiek klasificēta kā krāpšanās, es vairs nespēlēšu, kāda jēga ir tik nomākta
Spēle bija jautra, taču tā lēna reklāmu dēļ, un reklāmas mēdz izraisīt arī spēles avāriju. Ja tās nebūtu reklāmas, kas rada problēmas, es spēlei būtu piešķīris piecas zvaigznes.
Tā ir jautra spēle, taču būtu patīkami vairāk iespēju virzīties uz priekšu, izņemot dārgakmeņus.
this game is useful it help how to cook but the problem is always running in time.and this game take a lot of battery and defore u download it takes a lot of credit it takes time to load it can take 2hours to load😔😖😫but is very,very intresting too l really love it😘🙌💖but it can cause damages on your phone thanks a lot but this game am gona put it down