Post by nmakinfertidi on Mar 17, 2022 1:23:45 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Epic Race 3D ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Epic Race 3D IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ naprawdę za darmo ▞▞▞
▞▞▞ Epic Race 3D 2022 version ▞▞▞
Darmowe gry na telefon, najlepsze gry na Androida i iOS
Epic Race 3D Перегони ghq
Nudne po 3 poziomy nie polecam
Xd
Za dużo reklam!!!!! Bardzo fajna gra, ale reklamy ją zabiły. Pełne 30-sekundowe reklamy tylko po to, aby zebrać własny bonus, który wygrałeś! Pełne 30-sekundowe reklamy pomiędzy każdym życiem/poziomem. Odinstalowany.
Zabawa zaczyna się, ale osiąga pewien poziom i ciągle się zawiesza..próbowałem zrestartować poziom, ale to nie pomaga...odinstalowanie to jedyne rozwiązanie...
Ta gra jest do niczego po dwuch dniach zacieła się i nieda się grać
To nie jest gra. Do jednej wielka paczka samych reklam z rzadkimi gry.
To fajna gra, ale poprosiła o stawkę po tym, jak ukończyłem tylko 2 poziomy. Bardzo podobała mi się ta gra. To bardzo wciągająca gra.
Świetne gry, ale za dużo reklam.
Szczerze nienawidzę tej gry. To trochę niesprawiedliwe, gdy są reklamy na wszystko: skórki, ponowne próby w grach, w których się nie udało, itp. Poziomy są czasami zbyt łatwe i nudne jest wygrywanie prawie każdej gry. Pobrałem grę, ale teraz ją odinstalowałem. Przepraszam za to, ale myślę, że marnuje moją pamięć, kiedy mogłem pobrać lepsze gry.
Bardzo fajna ale lvl są bardzo trudne za do 1 gwiazdka mniej.
Gra jest fajna, ale jeśli ekran ma jakieś drobne rysy, cel jest inny. Rozgrywka przypomina mi pewien program telewizyjny, którego część rozgrywa się w moim rodzinnym mieście Las Vegas Nevada...
Fajna gra, ale powinieneś dodać więcej kostiumów i trudniejsze poziomy.
Ta reklama za często mi wyhodziu
Epic Race 3D Motorsport bno
Perfect Rider for Android - APK Download
Epic Race 3D Võidusõit crug
Wyglądać. DLACZEGO DO PIEKŁA NIE MOGĘ GRAĆ Z PRZYJACIÓŁMI!!!! CHCĘ ZAPROSZENIA, JAK WYSZUKAJ NAZWISKO GRACZY I MOŻESZ ŚCIGAĆ SIĘ ZE MNĄ 😄..... 😏 ALE TEGO NIE ROBISZ👿 ALE CZEKAJ PLZ zrób to, bo chcę grać z moimi przyjaciółmi. I jest zbyt wiele reklam plz usuń reklamy Usunąłem moją grę bcoz reklam. I nienawidzę gry z botami, pozwól mi grać z prawdziwymi graczami, którzy są wyzwaniem i nie umieszczaj reklam w twojej grze, to jest do bani. Stawiaj prawdziwe wyzwania, a nie dziecinne i ulepszaj grafikę
Podoba Ci się ta gra, ale bardzo by się jej spodobało, gdybyś mógł nieco wydłużyć dystans...
Epic Race 3D Racing fqmt
Ta gra jest głupia.
Myślę, że to naprawdę fajna gra, a skakanie i spadanie daje mnóstwo frajdy. Gra się naprawdę fajnie, możesz nawet grać z przyjaciółmi i rodziną
Zaczęło się jako świetna, wciągająca gra, ale potem przestałem otrzymywać nagrody za oglądanie filmów i wydaje mi się, że utknąłem z podstawowymi liczbami
NIE POLECAM
CO TO JEST?!! TO JEST TAK ZŁE NIENAWIDZĘ ZAWSZE TRZEBA OGLĄDAĆ FREAKING REKLAM!! NAPRAW TĘ SZABLONĄ RZECZ!!
Clusterduck (iOS) Przez: PikPok #2. ... Bezpłatny 2 miesiące temu; Wersja: 1.5.6; Listy: 1 + 3 Punkty: 2 + 750,731 From folks who brought you Run Race 3D.
Lubię tę grę, ponieważ ma poziomy, a kiedy przegrywasz, ścigasz się z innymi ludźmi, ale pewien poziom jest już osiągnięty, ale nadal jest to dla mnie najlepsza gra
Ta gra była fajna, ale jestem na bardzo trudnym poziomie. Za każdym razem, gdy go odinstalowuję, zapisuje postęp. A mi się to nie podoba. Tę aplikację też oceniam na 1 gwiazdkę. 😠😡😠😡😠😡😠😡 Potrzebuję łatwiejszej gry, takiej jak ta. Nie martw się, będzie jeden.
Fajna tylko powinna się regulować jak dobrze trafisz
Lubię tę grę od samego początku, ale teraz stała się zbyt trudna Jest taka denerwująca
😡❤️.
Ta gra jest epicka nie mam więcej słów
Скачать Keratronik Logistic Car Driver APK - APKfun
... Quest For Epic Loot czy Fun Race 3D, które są dostępne w zakładce najpopularniejszych gier mobilnych dostępnych na komputerze przez emulator SmartGaGa.
Bo po angelsku
Uwielbiam grę, w którą gram co tydzień, myślę, że powinna mieć trudniejsze poziomy. Poziomy takie jak epickie poziomy wyzwań
Jest wajna polecam ale nie rozumiesz tego jenzyka?
Potrzebuje więcej przeszkód na każdym kursie, takich jak pierwszy wyścig 3D i więcej wojowników ninja, takich jak przeszkody w biegach, to prawie te same wyścigi, które się powtarzają, a kiedy grałem, byłem na poziomie 26, więc wróciłem do oryginału
Ta gra jest naprawdę fajna. ale spróbuj dodać bardzo trudne poziomy.
1:zbyt wiele dodaje 2:na wielu poziomach, kiedy idziemy w tym samym czasie i boh zostajemy uderzeni, ta osoba nie wyjdzie 3:gra wyrzuciła mnie wiele razy 4:gdybym mógł wybrać 0 gwiazdek, uwierz mi Chciałbym 5:gdy klikniesz claim, oglądasz reklamę i dostajesz to, co chciałeś, ale jak kliknąłem claim, musiałem obejrzeć 2 bardzo długie reklamy i nawet nie dostałem nagrody 😡 Nie polecam tej gry na Wszystko
Iga
Na początku wydawało się ładne, ale reklam jest za dużo. Podczas gdy byłem zajęty odtwarzaniem, wyskoczył komunikat, że mam teraz subskrypcję niektórych usług i będę płacić codziennie. Zrezygnowałem z subskrypcji i usunąłem grę również dlatego, że to samo stało się z jedną z moich przyjaciółek i jej czas antenowy ciągle znikał. Później dowiedziała się, że była również zasubskrybowana do usługi soms, której nie subskrybowała. Wystąpiło to również wkrótce po zainstalowaniu i graniu w tę grę.
<a href=""></a>
Uwielbiam tego typu gry, uwielbiam się bawić, mieć wyzwania i ścigać się z graczami, a nie z botami, więc jego gra to wszystko, więc wejdź teraz w ten sposób, aby wygrać lub przegrać.📲📲📲🤳🤳🤳 nie warto zakładać słuchawki, chyba że słuchasz muzyki tak, jak ja, ale reklamy i tak zatrzymają Twoją muzykę. Jedyną rzeczą dla nich jest pozbycie się reklam. Ale poza tym uwielbiam tę grę i nie ma zbyt wielu reklam, które zatrzymują cię w środku gry.