Post by nmakinfertidi on Mar 17, 2022 1:11:42 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Car Manufacturer Tycoon ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Car Manufacturer Tycoon IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ hackerská hra (nekonečný zdroj) ▞▞▞
▞▞▞ Car Manufacturer Tycoon 2022 version ▞▞▞
Car Manufacturer Tycoon จำลองสถานการณ์ uyo
Aplikace právě přestává fungovat... Pokusili jste se přihlásit pomocí mého účtu? Nepodařilo se vám přihlásit pomocí účtu hosta? Opět se nezdařilo, stále to říká, zkontrolujte připojení k internetu, i když mám dobré wifi
Hru jsem už před několika lety hrál a byla dobrá pak z ní vývojáři udelali hru nehratelnou a uz zase pekne funguje.
přidat sedany, závodní tým, autobus, nákladní automobil, chytrá auta, hybridní motory, design interiéru a přidat typy pneumatik
Nová verze bývala mnohem lepší, ale zničila celou hru.
Dobrá hra na zabití času
<a href=""></a>
Jediný problém, kterému právě teď čelím, je ten, že nemohu propojit svůj aktuální účet s mým iphonem.
Car Manufacturer Tycoon Simülasyon mjtl
Skvělý nápad a skvělá hra. Špatné provedení. Nic nefunguje. Jako doslova nic.
Konečně hra aktualizována Nelíbí se mi myšlenka, že je tato hra vždy online. Také čekací doba na výrobu nového auta je špatná
Stále mám problém s odpojováním od serveru, i když mám plné pruhy MD nebo plné pruhy wifi
Opravdu dobrá hra, ale jediná věc je, že by mělo být více EXP pro auto, které se prodává, a také by měla být větší poptávka v regionu, ve kterém jste začali, protože poté, co prodáte objednávku, kterou máte, není žádná další poptávka, takže' jsem povinen postavit nové auto. Opravte to prosím a tato hra bude super úžasná 👍🏿 Opravdu mě baví ji hrát takovou, jaká je, takže si představte, že by se přidaly ty věci, které byly zmíněny výše hru bez mozku a jen postupujte podle instrukcí hry k T. Prosím, kamaráde, když vám hra radila, abyste to nacenili třeba 34k a vy už víte, že to nebude generovat žádný zisk, přidejte ještě pár babek. Cena 39 nebo 40 tisíc. Pokud budete jen slepě věřit herním pokynům, nebudete moci vůbec profitovat. Použijte trochu svého mozku.
havaruje každých pár minut. utratili za to kredit Google Play. nestojí to za to, když to tak často padá.
Po přihlášení do Google a po popisu to nezačíná poslední řádek je Vítáme vás na cmt a co bude dál plzzzzz odpovědět co dál Chci hrát tuto hru
jednoduché a přitom zábavné
Průměrný, mohl by být zábavný. Ut to havarovalo, byl jsem vyrušen v polovině kurzu a teď nemůžu nic dělat. Nelze resetovat, ani se posunout vpřed, jen se zasekl!
Je to zábavná hra.
VÝBORNÁ HRA
úžasná hra, kdybyste mohli udělat auto přizpůsobivější, aby bylo možné hru rozproudit, lépe milujte hru a přáli byste si, abyste mohli přidat více barev pro auta
Vyžaduje aktualizaci navrhování 3D aut pro více hráčů
Je to opravdu pěkná hra, ale druhá měna (skutečné peníze) ve hře zničí většinu. Raději bych si to koupil a pak použil tyto metody ve hře. A nechápu, proč potřebuji internet, když je to jednoduchá aplikace založená na 2D - pouze text.. pravděpodobně kvůli mikrotransferům.. pěkní vývojáři
problém s přihlášením
Pěkná aplikace, ale chybí čeština
Skvělé poté, co se aktualizace načte více, se můžete těšit na budoucí aktualizace
Car Manufacturer Tycoon Simulacije kfn
Líbí se mi to, ale potřebuje věci jako facelifty, více motorů a celkově více designů atd. Pokračujte v dobré práci!
Je to dobrý nápad, ale alespoň pro mě to bude pořád hrozně zaostávat a odpojuje mě od hry, takže to prostě nemůžu hrát
prosím udělejte offline verzi této hry, opravdu čekám na offline verzi, protože se mi tato hra velmi líbí
dobrý trochu drsný, ale funkční
Uspokojivá aktualizovaná verze (září 2020)
Skvělý koncept. Zlomená hra. Hra je úžasná. Existuje však mnoho, mnoho, mnoho chyb, které je třeba opravit. Některé z nich zahrnují auta, která se vůbec neprodávají, pokud nemáte hru otevřenou 24/7. A musíte mít možnost resetovat a začít znovu. Stejně jako nějaká offline funkce nebo alespoň oprava problémů s konektivitou. Celkově dobrá hra. ALE, poté, co jsem strávil nějaký čas ve hře (30 minut), jsem zaznamenal 3 problémy: 1)Jak řekl další muž - "Připojení bylo ztraceno" vyskočilo (a ano, měl jsem připojení k internetu), ale tento není tak tragický. 2) Od jednoho okamžiku jsem vytvořil nové modely aut a nezachránilo je to. Nezobrazilo je to v mých modelech k prodeji ani v mém katalogu. 3) Hra nespadla, ale nemohl jsem ani prodat jedno ze svých starších aut. Stiskl jsem tlačítko, abych je prodal, ale nešlo to.
Laggy věci trvají velmi dlouho, než projdou jakýmkoli klepnutím nebo přejetím, bude chvíli trvat, než se zaregistrují. UI je špatné
zábavná hra, jen si přeji, abyste viděli výkon a sílu tourc
Car Manufacturer Tycoon Симулятори xpl
je to skvělé, ale přál bych si, aby to byl V10 & A V10 Diesel