Post by nmakinfertidi on Mar 17, 2022 0:59:48 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Spades ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Spades IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ отключи (много пари) ▞▞▞
▞▞▞ Spades 2022 version ▞▞▞
Защо таймерът за възпроизвеждане е 30 секунди? Отнема 1,5 минути на игра. Това е смешно. Трябва да е 5 секунди или по-малко. Хората умишлено оставят процесора да играе, така че другите да се дразнят и да се откажат.
Spades ბანქო ucph
Отвратително приложение и тъй като максималният рейтинг е 100 и всеки може лесно да стигне до там - имате лоши играчи чак до върха и нямате за какво да играете, когато стигнете там.
Можете да промените името на вашия бот партньор, но не можете да промените факта, че това е облизване на прозорец на късата шина. Програмиран пълен идиот като партньор на играчите. Програмистът трябва да бъде заровен до врата си до хълм с огнени мравки.
Spades Kartové gvch
Spades С карти mlys
Сдвоявате се с лоши играчи. Всички игри не са последователни, някои имат чатове, други не. Платформата е гадна. Картите не са случайни.
Още един геймър с пики, който контролира играта. Иска ми се някой да има игра, която не се контролира. Случайни карти, които не се контролират от нищо, просто произволно .. ако можех да не давам звезди, бих... все пак нулева звезда.
Играта беше добре в началото. Започнах да виждам неподходящи жени, които правят графични неща в рекламите. Така че изтрих приложението. Просто гадно!!!
Същото като другите пики игри. Не можеш да спечелиш. На противниковия отбор винаги се раздават най-високите карти, повечето аса и пики. Те могат да ви позволят да печелите от време на време, за да продължите да играете. Но всичко, което прави, е да ви обезкуражи.
AI партньор са тъпи AF! под оферти и получава всякакви чанти. Не знам кога да хвърля, кога да режа и да открадна книгите си, като ме отрежа. Единственото хубаво нещо на тази игра са различните правила, които можете да задавате. Не намерих друга пикова игра, в която бягате големи, малки джокери и двойки.
Интерфейсът е ужасен. Хората отпадат от играта твърде често. Освен това е доста бъги. Бях изгонен от игра. Пишеше, че отне твърде много време, но часовникът току-що започна. Поправете приложението си.
AI е непоследователен. Затруднява компенсирането, когато вашият AI партньор играе като боклук. Би оценил по-високо, ако създателите разгледаха проблема много играчи, които го прегледаха като такъв.
Ако можех да дам нула на това, със сигурност ще го направя! В началото ми хареса играта, но партньорът ми е пълен идиот. Залага 2 и получава 10. Той непрекъснато търкаля пясък и никога не се връща в костюм, когато му дам преднина. Приключих с тази игра и ще я деинсталирам СЕГА!!
бот партньорът/разработчикът прави огромни лоши ходове. толкова очевидно е, че разработчикът е в най-добрия случай начинаещ. ако искате партньор срещу вас през половината време, вземете тази игра.
Всичко в тази игра е непоследователно, не изтегляйте
Не може да влезе в игра, загуба на усилия и време. Тази игра е за онези глупави играчи, които не знаят как да играят пики по правила. Без талант, всички компютърни ботове за запълване на таблици. Като цяло е гадно.
<a href=""></a>
Платено за премахване на реклами през октомври. Рекламите се върнаха и искат да платя 9,99, за да го премахна отново. Google трябва да вземе под внимание измамата, която е тази игра.
Spades Karciane kjo
Ужасно приложение, нереалистична игра, бавно, неудобно и постоянно караше телефона ми да прегрява. Наистина бих избегнал този. Наистина съм имал повече негативни игри, отколкото положителни.
Не си губете времето. Тази игра няма... 1: Инструкции за контроли 2: Информация за правилата 3: Избор за таблети 4: Наддаване за всякакъв вид 5: Избор на игра Това е най-лошото приложение за Spades, което някога съм намирал.
Вашите забрани без предупреждение са в ущърб на играта. Така че казвате, че е добре да ругаете и осъждате устно човек, използващ микрофона, който предоставяте, но да го напишете е кардинален грях. 👍🏾
Приложението изостава и е пълно с реклами. Обслужването на клиентите е ужасно избягване. По-добрият вариант е пика Плюс
Играта е наред, единственият проблем, който имам с нея, са администраторите на чат стаите, те са напълно пристрастни. Те са от типа, които злоупотребяват с властта си... обиждат ви, но ако отговорите, те ви забраняват. Дори не е нужно да казвате ругатни.. Така че оценявам 1/5 за това преживяване
Spades С карти wjyb
Няма какво да правите, когато стигнете до 100 рейтинг. При толкова много хора на 100, разработчикът трябва да направи най-високата оценка 150 или 200 или дори по-висока, така че всички 100 оценени играчи да имат ново предизвикателство. Ако разработчикът направи това, ще повиша оценката си до 4.
AI не може да играе, за да спаси живота си. Гарантирано, че AI ще се разбие поне веднъж на игра. AI, с който играете като партньор, ще изпълни вашия трик в даден момент. Те не разбират какво е къс костюм.
Това приложение е ужасно. Играх 14 игри или се опитах никога да не видя края на една игра, която някой винаги напуска. Деинсталирах..Знам, че не можете да накарате някой да остане, но не може ли да има нещо, което да го блокира, след като напусне X количество игри?
Кошче. Вашият NPC партньор винаги ви реже. Без настройки или нещо подобно. Не си губете времето. Отговор до разработчика. РЕЗАТ ВИ, КОГАТО ИМАТЕ ПО-ВИСОКАТА КАРТА. В soades не режете партньора си, освен ако нямате друг избор. Не режете просто, защото можете. Играта ти е боклук
Прилична настройка. Случайно забраняване с малко обяснение от поддръжката на клиенти. Повечето хора просто се отказват, ако започнат да губят. Предлагам да играете на някое от приложението за пики с по-висок рейтинг.